Sjösättning 2022

Mikael Jakobsson
2022-04-25

Lördag 7/5 kl 07:00 är det dags att lyfta i våra båtar i sjön igen. Äntligen kommer vi att kunna sjösätta helt utan kranbil !!! Det är nu över 10 år sedan vi första gången började med förarbetena för en upptagning i egen regi och nu är det dags för att sätta båttarna i sjön med egen vagn. Det innebär att vi faktiskt inte behöver någon sjösättningslista. Vi kommer börja med de båtarna som är närmast och köra på i den ordningen de kom upp, ungefär. Då vi faktiskt aldrig har sjösatt alla båtar med vagnen, vet vi inte tids schemat. Vet du att du ligger lite längre in går det bra att komma lite senare, men kom inte för sent.

 

Innan du går i sjön ska Jon fått se ditt försäkringsbevis. Antingen ta med till sjösättningen eller helst maila till jon_granstedt@hotmail.com. Då vi aspirerar på att kalla oss Ostkustens Pärla bjuder vi självklart alla på mat.

 

Skulle vi av någon orsak inte hinna klart på lördag är även söndagen möjligt att sjösätta på.

 

Kentas båt