Vårustning av Björnö

Mikael Jakobsson
2010-03-15

Kurt-bryggbyggetSENASTE NYTT: Väderguden har givit sin välsignelse över lördagen vårrustning. Det blir 21 grader varmt och strålande sol. För er som inte har iordningställt egna båten gäller följande. 09.30 hämtas ni från Lövhagen med Björnö Taxi. Gemensam lunch serveras på ön. Åter Lövhagen ca 16.00 (eller enligt önskemål) // Hamnfogden

 

 

Nästa aktivitet är Vårrustningen. Lördag15/5 kl 10.00. På programmet står att iordningställa Björnö efter den långa vintern och att röja träd och buskar. Vi kommer att göra ett försök att fälla allt som är mellan gungställningen och storstugan.  Klubben bjuder i vanlig ordning på lunch och det går alldeles utmärkt att komma ut även utan egen båt. Björnö taxi finns på plats och hämtar från Lövhagen. Tel nr till Björnö Taxi är 0705-270113. Nedlagdt arbete på Björnö räknas av från arbetsplikten.

Varmt Välkomna // Hamnfogdarna