Årsmötet

Mikael Jakobsson
2022-02-04

Handlingarna för årsmötet finns nu upplagda under fliken dokument. En liten detalj, som vi lärde oss förra året, vad det gäller det digitala mötet. Oavsett vad det står för mötestid i den utskickade länken så är det följande tider som gäller i verkligheten. Incheckningen startar 13:30 och mötet startar 14:00. Med tanke på hur restriktionerna nu plockas bort och Corona epedemin kanske äntlingen klingar av blir detta kanske det sista digitala årsmötet från Vinterstudion hos Bäckströms. Vi ska med all den erfarenheter vi lärde oss förra gången och som vi har lärt oss i andra sammanhang försöka bjuda er på en timmes underhållande årsmöte. Köp popcorn och bänka er framför burken kl 13:30 den 20 februari.

 

Några enkla ordningsregler:

 

Alla mickar av när du inte ska prata

Vi har koll på vilka som räcker upp handen och betar av alla i tur och ordning

Vi röstar med tummen upp (vi har rösträknare på plats)

Det går jättebra att skriva frågor i chatten under mötet. Ingen fråga är en dum fråga.

valkommen