Upptagning

Mikael Jakobsson
2021-10-06

För mer än 10 år sedan startade dåvarande styrelse ett projekt fär att hitta ett upptagningssystem där vi kunde ta upp båtar i egen regi. Nu är vi där !!! Till helgen 9-10 oktober kommer vi ta upp alla båtar på vår nya fina ramp. Det behöver gå långsamt utan stress då detta är nytt för alla inblandade. Därför tar vi upp hälften av båtarna på lördag och andra hälften på söndag. Du hittar upptagningslistan längre ner i denna artikel. I söndags provkördes rampen och så två båtar är redan på land.

 

Vi träffas kl 09:00 och alla är kvar tills alla båtar i gruppen är uppe. Vi hjälper varandra och väntar med att vinterkonservera egna båten tills alla är uppe. 

 

Det kommer finnas lättare förtäring under båda dagarna.

Du ska ha betalat fakturan för upptagningsavgiften innan lyft.

Du ska ha mailat giltligt försäkringsbesked till jon_granstedt@hotmail.com innan lyft. Det är din egen försäkring som täcker eventuella skador vid lyftet.

 

Egenligen skulle vi haft blåsorketser och kungen på plats för att klippa band innan vi inviger rampen. Tyvärr hade han annat för sig denna helgen så alla vi som inte har jobbat med att bygga ramp får rikta oss till dem som gjort det och säga ”Tack så mycket. Bra jobbat”.

Kentas båt