Öppna Björnö

Sen öppning av Björnö 2022-06-11

Det är åter dags att öppna upp Björnö för säsongen. Av olika skäl blir det lite senare i år jämfört med tidigare år.

För de som har möjlighet möter vi upp på Björnö lördagen den 11 Juni vid 9 tiden.

Då tar vi bla. tag i de årliga bestyren med flytt av flytbrygga, urstädning av stugor och toaletter uppstädning kring bryggor mm. bastun som redan fått en ny dörr efter att den gamla blåst bort i vinterstormen behöver också målas. Om man inte kan ta sig dit för egen båt kommer Björnö taxin gå några turer från lövhagen tills alla som vill kommit ut.

Väl mött /Uffe

Bastu7

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 070-820 28 99

Boman