Klubbholmen Björnö

DSC_0029

Björnö är klubbens gemensamma sommarparadis ca 8nm från Skansholmen och S/V om Oaxen, där träffas många, både medlemmar och gästande båtfamiljer .

Klubben disponerar barnvänligt bad samt storstuga att ha samkväm i vid dåligt väder, vidare finns en lillstuga med ett rum med eldningsmöjlighet vid fuktigt väder, i lillstugan finns våningssängar plus en extra gästsäng samt kokplats med gasolspis och gasolkylskåp dock inget färskvatten.

Öppna Björnö

Sen öppning av Björnö 2022-06-11

Det är åter dags att öppna upp Björnö för säsongen. Av olika skäl blir det lite senare i år jämfört med tidigare år.

För de som har möjlighet möter vi upp på Björnö lördagen den 11 Juni vid 9 tiden.

Då tar vi bla. tag i de årliga bestyren med flytt av flytbrygga, urstädning av stugor och toaletter uppstädning kring bryggor mm. bastun som redan fått en ny dörr efter att den gamla blåst bort i vinterstormen behöver också målas. Om man inte kan ta sig dit för egen båt kommer Björnö taxin gå några turer från lövhagen tills alla som vill kommit ut.

 

Väl mött /Uffe 

Bastu7

Arbeten Björnö

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 070-820 28 99

Boman

Hamnfogdar Björnö

Hamnfogde: Ulf Bohman 070-820 28 99

Boman

Vice Hamngode: Thomas Palmqvist 070-552 06 47

Palmqvist