Klubbholmen Björnö

DSC_0029

Björnö är klubbens gemensamma sommarparadis ca 8nm från Skansholmen och S/V om Oaxen, där träffas många, både medlemmar och gästande båtfamiljer .

Klubben disponerar barnvänligt bad samt storstuga att ha samkväm i vid dåligt väder, vidare finns en lillstuga med ett rum med eldningsmöjlighet vid fuktigt väder, i lillstugan finns våningssängar plus en extra gästsäng samt kokplats med gasolspis och gasolkylskåp dock inget färskvatten.

Arbetsdag Björnö

Arbetsdag BjörnöMissade du arbetsdagen i lördags? Eller längtar du redan efter mer? På lördag 28 september finns ett gyllene tillfälle att njuta av en sista helg på klubbholmen innan båtarna skall upp på land. Vi ses på Björnö från kl. 10.00. Vi fixar och gör i ordning inför vintern. Bastun och flytbryggan skall in, latrinhinkarna skall bytas, vi fyller på med ved och klipper gräset.

Björnö

Arbeten Björnö

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 070-820 28 99

Boman

Hamnfogdar Björnö

Hamnfogde: Ulf Bohman 070-820 28 99

Boman

Vice Hamngode: Thomas Palmqvist 070-552 06 47

Palmqvist