Klubbholmen Björnö

DSC_0029

Björnö är klubbens gemensamma sommarparadis ca 8nm från Skansholmen och S/V om Oaxen, där träffas många, både medlemmar och gästande båtfamiljer .

Klubben disponerar barnvänligt bad samt storstuga att ha samkväm i vid dåligt väder, vidare finns en lillstuga med ett rum med eldningsmöjlighet vid fuktigt väder, i lillstugan finns våningssängar plus en extra gästsäng samt kokplats med gasolspis och gasolkylskåp dock inget färskvatten.

Kräftköret flyttas !!!

Det var tänkt att vi skulle köra Kräftköret kommande helg. Flera faktorer gör att vi flyttar detta en eller två helger framåt. Skälen är följande: det blir troligen regn, det finns i dagsläget endast en segelbåt som kan och, det tyngsta argumentet, festkomiténs båt är trasig. Under veckan kommer vi ringa runt och ragga potentiella deltagare till den fantastiska klubbtävlingen. 17/8 eller 24/8 är det som gäller. Vi återkommer med vilket det blir !!!

Vill du veta vad det handlar om ? 2010 gjorde vi en film om Kräftköret. https://youtu.be/DdDLsXo0vJI

Arbeten Björnö

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 070-820 28 99

Boman

Hamnfogdar Björnö

Hamnfogde: Ulf Bohman 070-820 28 99

Boman

Vice Hamngode: Thomas Palmqvist 070-552 06 47

Palmqvist