Klubbholmen Björnö

DSC_0029

Björnö är klubbens gemensamma sommarparadis ca 8nm från Skansholmen och S/V om Oaxen, där träffas många, både medlemmar och gästande båtfamiljer .

Klubben disponerar barnvänligt bad samt storstuga att ha samkväm i vid dåligt väder, vidare finns en lillstuga med ett rum med eldningsmöjlighet vid fuktigt väder, i lillstugan finns våningssängar plus en extra gästsäng samt kokplats med gasolspis och gasolkylskåp dock inget färskvatten.

Vårstädning med eftersmak

I lördags var det vårstädning på Björnö. Vädret var bra, vindarna var bra men deltagandet var bedrövligt. Förutom hamnfogdarna kom Hasse och Merike. Med tanke på det låga deltagarantalet blev det inte så mycket gjort. Flytbryggan är på plats, bastun är på plats och dassen är städade. Normalt sett brukar saker repareras,ved huggas,  stranden rensas och, då grisarna gått hårt åt våran gräsmatta i år, kratta gräsmattan så att det går att klippa. Det känns lite tråkigt för de förtroendevalda att ta hand om Björnö nästan ensamma. Antar att just du hade jättemycket att göra just denna helg och var tvungen att prioritera något annat. Ta nu telefonen och ring hamnfogdarna på Björnö och fråga vad just du kan göra för Björnö. Tack Hasse och Merike för att ni alltid ställer upp.

723

Arbeten Björnö

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 070-820 28 99

Boman

Hamnfogdar Björnö

Hamnfogde: Ulf Bohman 070-820 28 99

Boman

Vice Hamngode: Thomas Palmqvist 070-552 06 47

Palmqvist