Klubbholmen Björnö

DSC_0029

Björnö är klubbens gemensamma sommarparadis ca 8nm från Skansholmen och S/V om Oaxen, där träffas många, både medlemmar och gästande båtfamiljer .

Klubben disponerar barnvänligt bad samt storstuga att ha samkväm i vid dåligt väder, vidare finns en lillstuga med ett rum med eldningsmöjlighet vid fuktigt väder, i lillstugan finns våningssängar plus en extra gästsäng samt kokplats med gasolspis och gasolkylskåp dock inget färskvatten.

Kräftköret 2017...

Kräftköret 2017 blev en rafflande kappsegling med 6 båtar på startlinjen och absolut ingen vind. I vanlig ordning kom vinden och det blev race. Med tanke på att det var total stilltje vid start sattes handikappsystemet SRS på sätt och vis ur spel, för då vinden kom var ju alla båtar på samma plats. Ändå segrade Tobias och Josefin Gustavsson med en Express över betydligt större och snabbare båtar. Snacka om prestation. Stort grattis till Team Flax !!!!

 

1:a Josefin & Tobias Gustavsson

2:a Tony Tupparainen

3:a Petra Evertsson

4:a Henric Endoff

5:a Christer Johansson

6:a Kjell Sandberg

 

Som traditionen bjuder blev det sen kräftskiva till långt in på småtimmarna.

 

IMG 4526IMG 4504IMG 4540

 

Arbeten Björnö

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 070-820 28 99

Boman

Hamnfogdar Björnö

Hamnfogde: Ulf Bohman 070-820 28 99

Boman

Vice Hamngode: Thomas Palmqvist 070-552 06 47

Palmqvist