Klubbholmen Björnö

DSC_0029

Björnö är klubbens gemensamma sommarparadis ca 8nm från Skansholmen och S/V om Oaxen, där träffas många, både medlemmar och gästande båtfamiljer .

Klubben disponerar barnvänligt bad samt storstuga att ha samkväm i vid dåligt väder, vidare finns en lillstuga med ett rum med eldningsmöjlighet vid fuktigt väder, i lillstugan finns våningssängar plus en extra gästsäng samt kokplats med gasolspis och gasolkylskåp dock inget färskvatten.

Vår arbetsdag

Lördag 19 Maj kl 10:00 kör vi igång med de arbeten som behövs för att iordningställa våran fina klubbholme inför säsongen. Det finns arbete för alla som kommer ut och i vanlig ordning bjuder vi på lunch. Därför är det bra om ni talar om för mig hur många ni blir. De arbeten som ska göras är:

  • Färdigställande av flytbryggan. Montera de rör som inte monterades i höstas
  • Byta några plankor i bryggan som går till flytbryggan
  • Ny landgång i anslutning till ovanstående brygga (har flytit iväg under vintern)
  • Ta hand om vindfällor
  • Byta ut plankor i nya bryggan som har blivit skadade i samband med grillning
  • Byta vindskivor och påbörja målning av storstugan
  • Fixa dassen, lillstugan, kånka fram grillen................................

Vad det gäller vindfällor så tar du med egen såg om du känner att du har kunskaper om trädhantering. Övrigt som är bra att ha med är skruvdragare och käder anpassed för målning.

För den som snabbt som attan vill jobba av sina arbetstimmar för säsongen så kommer det gå bra att boka på sig målar jobb. Vi kan bara göra första strykningen den 19/5.

Hjärtligt välkomna / Hamnfogdarna 

Arbeten Björnö

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 070-820 28 99

Boman

Hamnfogdar Björnö

Hamnfogde: Ulf Bohman 070-820 28 99

Boman

Vice Hamngode: Thomas Palmqvist 070-552 06 47

Palmqvist