Klubbholmen Björnö

DSC_0029

Björnö är klubbens gemensamma sommarparadis ca 8nm från Skansholmen och S/V om Oaxen, där träffas många, både medlemmar och gästande båtfamiljer .

Klubben disponerar barnvänligt bad samt storstuga att ha samkväm i vid dåligt väder, vidare finns en lillstuga med ett rum med eldningsmöjlighet vid fuktigt väder, i lillstugan finns våningssängar plus en extra gästsäng samt kokplats med gasolspis och gasolkylskåp dock inget färskvatten.

Kräftköret 2012

IMG_0475

Som alltid, detta datum, blev det solsken. Konstigt egentligen då utsikterna för ett soligt kräftköret kändes avlägset en sommar som denna. Efter kappseglingen och det obligatoriska eftersnacket var det dags för årets kräftskiva. Med hjälp av familjen särås bar så fanns det bränsle att hålla på till småtimmarna. En mycket trevlig tillställning !!!!! Om hur det gick i kappseglingen kan du läsa här.

// Mikael Jakobsson / Hamnfogde Björnö 

Arbeten Björnö

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 070-820 28 99

Boman

Hamnfogdar Björnö

Hamnfogde: Ulf Bohman 070-820 28 99

Boman

Vice Hamngode: Thomas Palmqvist 070-552 06 47

Palmqvist