Hamnen

IMG_2335

Välkommen till Oaxens Båtklubb.

Skanssundet är beläget vid den nordöstra delen av anrika och vacka Mörkö. VI bor granne med Skansholmens marina, camping och sjökrog. Detta innebär att vi i princip har alla faciliteter som kan behövas på ett par båtlängders avstånd.

I Skanssundet finns bla en båtuthyrning och en vanlig syn när strömmingen går till är småbåtar med pimplare från när och fjärran.

Man kan tycka att det är märkligt att en båtklubb som liggen i Skanssundet heter Oaxens båtklubb. Detta beror på att Oaxens båtklubb flyttade till Skanssundet för ett antal år sedan. Läs mer om detta på sidan Historik.


Läs mer om Mörkö.

Läs mer om Hörningsholm.

Läs mer om Skanssundsleden.

Skansholmens Marina och Sjökrog.

Sjösättning 2019-05-04

OBS! GILTIGT FÖRSÄKRINGSBREV SKALL UPPVISAS INNAN BÅTLYFT!

Skicka gärna en kopia på försäkringsbeviset i förväg till ordföranade Kerstin Amelin, på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 076-805 11 13

 ALLA inom laget måste finnas på plats under angiven tid!

ALLA i laget jobbar till sista båt i laget är klar! OCH Så går vi INTE under
hängande båt!

I de fall Du noterar felaktigheter i listan är vi tacksamma för snabba synpunkter.

Jonny Särås 076-109 03 03 Hamnfogde

Eva Lövgren 070-377 55 05 Vice hamnfogde

Klubben bjuder alla sjösättare på lunch.
 

DSC 3183c1

Dokument
Access this URL (http://oaxensbk.se/attachments/article/269/Sj%C3%B6s%C3%A4ttningsordning%202019.pdf)Sjösättningslistan[ ]81 kB

Fakta - Hamnen

Hamnen ligger på den västra sidan av Skansholmen. Vi har plats för ca 55 båtar, både vid brygga och på land, under vintern. På klubben finns ingen fast kran utan vi sjösätter med mobilkran på fasta datum både vår och höst. Inga båtar får ligga i vår hamn efter upptagningen enligt gällande avtal med markägaren. Vad det gäller upptagning har vi en maxgräns på 12 ton.

 

Hamnfogde: Jonny Särås

Vice Hamfogde: Claes Hallkvist

Arbeten Hamnen

Arbetsuppgifter Hamnen

Det finns alltid arbetsuppgifter att göra. Vill du göra rätt för dig och arbeta av din arbetsplikt ? Kontakta hamnfogdarna !

Kontakta Jonny 076-1090303 eller Claes 070-615 03 98