Boappa

På årsmötet berättade jag att vi har skaffat oss en klubbplattform för information och kommunikation. Plattformen heter Boappa och där kan man ställa öppna frågor, kontakta båtgrannar, boka mastkran eller boka lillstugan. Alla båtägande medlemmar har fått ett mail med inloggningsuppgifter. Nu är det ju inte så att det bara är båtägande medlemmar som ska ha tillgång till appen. Det är mer en teknisk fråga med kopplingen till medlemsnummer. Självklart ska alla medlemmar som vill, ha tillgång till appen. För att göra det hela smidigt gör vi så att om du inte fått inloggningsuppgifter hör du av dig till mig, Catrin eller Jonny så ordnar vi detta.

// Mikael JakobssonScreen Shot 03 03 21 at 01.24 PM

Kakor

Kräftköret

augusti