Boappa

På årsmötet berättade jag att vi har skaffat oss en klubbplattform för information och kommunikation. Plattformen heter Boappa och där kan man ställa öppna frågor, kontakta båtgrannar, boka mastkran eller boka lillstugan. Alla båtägande medlemmar har fått ett mail med inloggningsuppgifter. Nu är det ju inte så att det bara är båtägande medlemmar som ska ha tillgång till appen. Det är mer en teknisk fråga med kopplingen till medlemsnummer. Självklart ska alla medlemmar som vill, ha tillgång till appen. För att göra det hela smidigt gör vi så att om du inte fått inloggningsuppgifter hör du av dig till mig, Catrin eller Jonny så ordnar vi detta.

// Mikael JakobssonScreen Shot 03 03 21 at 01.24 PM

Kakor

Arbetsdag på Björnö

lördag
22
Arbetsdag på Björnö. Ala hjälps åt att väcka upp Björnö från sin vintersömn.

SM2

onsdag
26

Seglarskola

juni
onsdag
2

Midsommar

juni
fredag
25
Traditionellt midsommarfirande på Björnö. Alla är välkomna !!! OBS, vi följer de råd som gäller för Covid 19 och om rekomendtionen är att inte träffas ställer vi in denna sammankomst.

Kräftköret

augusti
lördag
21