Start

Start

Årsmötet

Söndagen den 28 februari 2021 kl. 15.00

 

Kallelse till årsmötet har skickats ut via mail. Kallelsen innehåller en Teamslänk till mötet. Årsmöteshandlingar hittar ni här på hemsidan under "Dokument". Hör av er till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om ni av någon anledning inte har fått kallelsen. 

 

Teamsmötet öppnar 30 minuter innan utsatt tid för att få möjlighet att prova tekniken. Är du superproffs på Teams loggar du in 10 sekunder före utsatt tid och har du aldrig gjort det förrut är du välkommen att börja upp till 30 minuter innan. Vi hjälper dig med tekniken.

 

Väl mött!/Styrelsen

 

Teams

Kakor

Webbplatsen använder kakor (cookie). Vill du stänga av det gör du det här

Sök

Kommande aktiviteter

Arbetsdag på Björnö

Maj
lördag
22
Arbetsdag på Björnö. Ala hjälps åt att väcka upp Björnö från sin vintersömn.
09:00

SM2

Maj
onsdag
26
18:30

Seglarskola

juni
onsdag
2

Midsommar

juni
fredag
25
Traditionellt midsommarfirande på Björnö. Alla är välkomna !!! OBS, vi följer de råd som gäller för Covid 19 och om rekomendtionen är att inte träffas ställer vi in denna sammankomst.
11:00

Kräftköret

augusti
lördag
21
Vi gör som förra året. Tävlingen går från Skansholmen och om väderet tillåter har vi kräfskiva på Björnö efter tävlingen. 8,5 Nm. Banan går runt gul prick Himmerfjärdsverket, N.Fräckstahäll och gul prick i höjd med Oaxen, start och mål mellan röd prick och udden vid...
10:00

Facebook

Bildarkivet

Kasan1.jpg

ssrs

Nyheter från SSRS

sfvlogo1

Sjö och flygräddningen online

blur40

tangologgo2013 v3

batlivlogo

logotype

Nyheter från Kustbevakningen

AIS

Logga in