Trygg hantering av dina personuppgifter

För Oaxens Båtklubb är det viktigt att värnar om din personliga integritet och din rätt att själv ha kontroll över dina personuppgifter. För att klubben ska kunna fungera på ett tillfredsställande sätt så måste viss personuppgiftsbehandling ske. Det är något som du accepterar genom medlemskapet. Men du ska känna dig trygg med hur vi behandlar dina uppgifter och dom ska behandlas på lagligt, korrekt och öppet sätt i förhållande till dig. För mer information kring hur personuppgifter behandlas inom klubben se dokumentet Personuppgiftspolicy med registerförteckning och rutin för hantering av personuppgifter inom Oaxens Båtklubb. Det går naturligtvis också bra att vända sig till någon i OBK:s styrelse.

Länk till GDPR dokument

Kakor

Arbetsdag på Björnö

lördag
22
Arbetsdag på Björnö. Ala hjälps åt att väcka upp Björnö från sin vintersömn.

SM2

onsdag
26

Seglarskola

juni
onsdag
2

Midsommar

juni
fredag
25
Traditionellt midsommarfirande på Björnö. Alla är välkomna !!! OBS, vi följer de råd som gäller för Covid 19 och om rekomendtionen är att inte träffas ställer vi in denna sammankomst.

Kräftköret

augusti
lördag
21