Jolleseglare / Seglarskola

segelskola14

Om du är intresserad av att lära dig segla, eller redan är jolleseglare och vill lära dig mer, är du varmt välkommen till OBK Jolleseglare. Vi utgår ifrån individens nivå och det finns inga krav på tidigare erfarenhet annat än att du ska var simkunnig. Du behöver heller inte ha egen jolle. Vi seglar med Optimistjolle, Laser och Triss. Vi tränar seriöst men inte på elitnivå. Vi vill skapa möjlighet för dig som är intresserad och nyfiken på segling men som inte tidigare kommit till skott.

Kontaktuppgifter

Facebook:  https://www.facebook.com/ObkJolleseglare/

Lennart Gustafsson

Tobias Gustafsson - seglarskola / tränare

Håkan Ros - material ansvarig

Josefin Gustafsson - administration / kappsegling

Träningsseglingar

Jolle

Söndagar kl 11.00

Onsdagar kl 18.00

Info

Under OBK:s träningsseglingar hjälps vi som träningsseglar åt att hålla i träningarna, köra följebåt, ta hand om nybörjare och varandra. Vi välkomnar alla nivåer och anpassar träningen efter de seglare som är på plats. Klubben har båtar att tillhandahålla, Laser, Triss och Optimist. Är du intresserad av att segla med oss är du välkommen. Anmäl dig minst 1 dag innan träningstillfället via telefon.

100 kr/gång eller 600 kr/säsong + medlemsavgift

Nybörjare

Som nybörjare är du välkommen att delta på träningsseglingarna. Hör av dig till oss minst 1 dag innan träningen via telefon. Med reservation för hårt väder eller brist på tränare kan vi dock vara tvungna att hänvisa dig till ett senare tillfälle.

Kontakt

Telefon: Lennart Gustafsson 076 276 05 44

Verksamhet 2018

Seglarskola