Jolleseglare / Seglarskola

segelskola14

Om du är intresserad av att lära dig segla, eller redan är jolleseglare och vill lära dig mer, är du varmt välkommen till OBK Jolleseglare. Vi utgår ifrån individens nivå och det finns inga krav på tidigare erfarenhet annat än att du ska var simkunnig. Du behöver heller inte ha egen jolle. Vi seglar med Optimistjolle, Laser och Triss. Vi tränar seriöst men inte på elitnivå. Vi vill skapa möjlighet för dig som är intresserad och nyfiken på segling men som inte tidigare kommit till skott.

Lennart Gustafsson - tränare

Tobias Gustafsson - seglarskola / tränare

Veronica Andersson - seglarskola / tränare

Håkan Ros - material ansvarig

Josefin Gustafsson - administration / kappsegling

Triss Cup Sverige

20-21 augusti står OaxensBåtklubb värd för Triss Cup Sverige

Triss Cup Sverige är deltävling 3 i en landsomfattande tävling för att utse Sveriges tre bästa Trisjolleseglare i klasserna junior, dam och herr. Mer om cupen kan du läsa här.

Tidtabell och seglingsföreskrifter kommer att anslås senare.

Välkomna till Triss Cup Sverige deltävling 3    20-21/8 Oaxens BK.

Lördag träning, söndag tävling.

Plats: Skanssundet, Mörkö, Södertälje

trisssm

För boende i hamnen finns några stugor att hyra hos Skansholmen Marina

På Mörkö finns även flera Bed & Breakfast att boka.

skansholmen

Verksamhet 2017

Seglarskola

Ålder 9-17 år simkunnig