Jolleseglare / Seglarskola

Tadalafil Oral Strips No Prescription segelskola14

order Lyrica online canada Om du är intresserad av att lära dig segla, eller redan är jolleseglare och vill lära dig mer, är du varmt välkommen till OBK Jolleseglare. Vi utgår ifrån individens nivå och det finns inga krav på tidigare erfarenhet annat än att du ska var simkunnig. Du behöver heller inte ha egen jolle. Vi seglar med Optimistjolle, Laser och Triss. Vi tränar seriöst men inte på elitnivå. Vi vill skapa möjlighet för dig som är intresserad och nyfiken på segling men som inte tidigare kommit till skott.

is it safe to order accutane online

Facebook:  https://www.facebook.com/ObkJolleseglare/

Lennart Gustafsson

Tobias Gustafsson - seglarskola / tränare

Håkan Ros - material ansvarig

Josefin Gustafsson - administration / kappsegling

Triss Träffen

Väder och vind var väl inte riktigt på seglarnas sida vid dagens Triss Träff. Ett evenemang som riktar in sig på att Triss seglare på olika nivåer träffas för att träna och lära av varandra. Med 11 m/s och regn blev manfallet ganska stort, men för de som genomförde blev det något att minnas när stiltjen ligger på fjärden. Efter genomförd segling blev det gemensam genomgång med tips om hur man trimmar och seglar Triss på bästa sätt.

triss2

triss1

triss3

triss5