Jolleseglare / Seglarskola

segelskola14

Om du är intresserad av att lära dig segla, eller redan är jolleseglare och vill lära dig mer, är du varmt välkommen till OBK Jolleseglare. Vi utgår ifrån individens nivå och det finns inga krav på tidigare erfarenhet annat än att du ska var simkunnig. Du behöver heller inte ha egen jolle. Vi seglar med Optimistjolle, Laser och Triss. Vi tränar seriöst men inte på elitnivå. Vi vill skapa möjlighet för dig som är intresserad och nyfiken på segling men som inte tidigare kommit till skott.

Lennart Gustafsson - tränare

Tobias Gustafsson - seglarskola / tränare

Veronica Andersson - seglarskola / tränare

Håkan Ros - material ansvarig

Josefin Gustafsson - administration / kappsegling

Trissjolle Clinic

DSC01601Trissjolle-clinic i Linköping är avslutad.
Intensiv lördag med spinnakergippar och startträning på vattnet varvades med genomgångar och diskussioner i land.
Trevlig samvaro på kvällen med taktik och lättvindstips.
Söndagen blåste tyvärr bort men vi hade torr-hårdvindsseglings-snack och
segla gjordes det trots allt i Stångån med 4 Dragon Force 65.

// Håkan Roos

Verksamhet 2017

Seglarskola

Ålder 9-17 år simkunnig