Jolleseglare / Seglarskola

segelskola14

Om du är intresserad av att lära dig segla, eller redan är jolleseglare och vill lära dig mer, är du varmt välkommen till OBK Jolleseglare. Vi utgår ifrån individens nivå och det finns inga krav på tidigare erfarenhet annat än att du ska var simkunnig. Du behöver heller inte ha egen jolle. Vi seglar med Optimistjolle, Laser och Triss. Vi tränar seriöst men inte på elitnivå. Vi vill skapa möjlighet för dig som är intresserad och nyfiken på segling men som inte tidigare kommit till skott.

Lennart Gustafsson - tränare

Tobias Gustafsson - seglarskola / tränare

Veronica Andersson - seglarskola / tränare

Håkan Ros - material ansvarig

Josefin Gustafsson - administration / kappsegling

Trissjollecup 3

En fantastisk helgtrisscup3

Trissjolle Cup 3

Oaxens Båtklubb hälsar alla trissseglare välkomna till Cup 3.

Lördag 2/9 - Söndag 3/9

8.30 Klubben öppnar

10.30 Båtarna klara.

Träning

Egen lunch

14.00 Träning

Korta race

16.00 Avslutning

Grillning

8.30 Klubben öppnar

10.00 Skepparmöte

11.00 Första start Cup 3
6 seglingar planeras. Lunch i land

16.00 Avslutning

Programmet anpassas efter väder och vind och tiderna är ungefärliga

Kostnad: 150:-/båt/dag

Välkomna !!!2I4A0219

Download this file (Cup3_OaxensBK.pdf)Cup3_OaxensBK.pdf[ ]284 kB

Träningsseglingar

Jolle

Söndagar kl 11.00

Onsdagar kl 18.00

Info

Under OBK:s träningsseglingar hjälps vi som träningsseglar åt att hålla i träningarna, köra följebåt, ta hand om nybörjare och varandra. Vi välkomnar alla nivåer och anpassar träningen efter de seglare som är på plats. Klubben har båtar att tillhandahålla, Laser, Triss och Optimist. Är du intresserad av att segla med oss är du välkommen. Anmäl dig minst 1 dag innan träningstillfället via telefon.

100 kr/gång eller 600 kr/säsong + medlemsavgift

Nybörjare

Som nybörjare är du välkommen att delta på träningsseglingarna. Hör av dig till oss minst 1 dag innan träningen via telefon. Med reservation för hårt väder eller brist på tränare kan vi dock vara tvungna att hänvisa dig till ett senare tillfälle.

Kontakt

Telefon: Lennart Gustafsson 076 276 05 44

Jollefixardagen

Hej då var det dags för vårrustning av jollar!

batmekute

Söndag 30 april med start kl 10.
Vi träffas på OBK och iordningställer jollarna inför segelsäsongen.
Fika och korvgrillning så klart.
Hör av dig så vi vet hur många som kommer. OSA fredag 21 april på facebook eventet eller mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Länk anmälan

anmalanseglaskolan

Hej i februarikylan!

obklogg1

2017 års jolleseglarskola kommer att hållas, ons 5 juli - sön 9 juli (v.27)   OBS Ändrat datum !
Anmälan till seglarskolan kommer att öppna den 18/2, länk till anmälan kommer att läggas upp här på hemsidan men även på vår facebook (https://www.facebook.com/ObkJolleseglare/)

För frågor angående träningsseglingar/seglarskola

// Veronica och Tobias

Trissjolle tävlingen

Hör kommer lite bilder från helgen. På Trisjolleförbundets hemsida finns även ett fint reportage från helgens tävling på OBK.

image3image4

Seglarläger 2016

Under vecka 27 hade OBK seglarläger 19 st ungdommar. Det handlade om ungdommar 8 - 16 år och optimist, triss och laser.

DSC03023P7060742DSC03170Välkomna tillbaka nästa år hälsar Veronica och Tobias

Verksamhet 2017

Seglarskola

Ålder 9-17 år simkunnig