Miljö

attmalaVad kan vi göra för att hjälpa havet och skärgården frodas? Vad måste vi låta bli att göra, för att inte skada det sköra livet i havet? På den här sidan kan du hitta information om hur vi utvecklar klubbens miljöarbete, och här finns länkar till resurser utanför klubben. Hör av dig till Josefin eller Kerstin om du har frågor eller erfarenheter och idéer du vill dela med dig av!

OBK Miljöombud:

Josefin Gustafsson

Kontakt båtbottensanering:

Kerstin Amelin

Saneringsmöte

Inbjudan till digitalt saneringsmöte onsdag 9/9 kl.18 på zoom

Onsdag 9/9 kl.18 kommer vi ha ett digitalt saneringsmöte på zoom för alla som ska eller funderar på att sanera under hösten. På mötet kommer vi stämma av läget, informera och planera inför höstens sanering. Är ni intresserade av att sanera er båt, eller har funderingar kring sanering, välkomna att delta!

Zomlänk till mötet: https://kth-se.zoom.us/j/61501894251

Om ni har några tankar, frågor eller vill du diskutera något inför mötet kan ni höra av er till Josefin (0739649352) eller Kerstin (0768051113).