Arbetsdag Björnö

Arbetsdag BjörnöMissade du arbetsdagen i lördags? Eller längtar du redan efter mer? På lördag 28 september finns ett gyllene tillfälle att njuta av en sista helg på klubbholmen innan båtarna skall upp på land. Vi ses på Björnö från kl. 10.00. Vi fixar och gör i ordning inför vintern. Bastun och flytbryggan skall in, latrinhinkarna skall bytas, vi fyller på med ved och klipper gräset.

Björnö

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355