Ny klubbmästare

Till slut så blev den av, årets upplaga av Kräftköret. På pappret några dagar innan var vi 8 stycken båtar men av olika anledningar blev vi 5 stycken på startlinjen. Vindskiftet kom precis innan start och vi kunde starta på en syd 4 (7). Första platsen knep Håkan Ros, med sin W30 Kompromiss, redan innan första rundningen och sen höll han den hela vägen i mål. Det blev däremot en riktig fajt om andra, tredje och fjärde platsen. Det blev slagduell ända fram till mållinjen.

Resultat:

1. Håkan Ros

2. Dag Klingborg + Jon Granstedt

3. Micke och Maria Ruda

4. Micke Jakobsson + Petra Evertsson

5. Kerstin Karlsson

Som traditionen bjuder var det kräftskiva efter målgång. Björnö bjöd på sitt allra bästa sommarväder. Vilken kväll !!!

IMG 20190824 173811957 HDRIMG 20190824 173824782 HDRIMG 4427

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355