Kräftköret flyttas !!!

Det var tänkt att vi skulle köra Kräftköret kommande helg. Flera faktorer gör att vi flyttar detta en eller två helger framåt. Skälen är följande: det blir troligen regn, det finns i dagsläget endast en segelbåt som kan och, det tyngsta argumentet, festkomiténs båt är trasig. Under veckan kommer vi ringa runt och ragga potentiella deltagare till den fantastiska klubbtävlingen. 17/8 eller 24/8 är det som gäller. Vi återkommer med vilket det blir !!!

Vill du veta vad det handlar om ? 2010 gjorde vi en film om Kräftköret. https://youtu.be/DdDLsXo0vJI

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355