here DSC_0029

buy provigil online overnight Björnö är klubbens gemensamma sommarparadis ca 8nm från Skansholmen och S/V om Oaxen, där träffas många, både medlemmar och gästande båtfamiljer .

http://lesmasphotos.com/nisha-norman/nisha-norman-wed-480/?share=pinterest Klubben disponerar barnvänligt bad samt storstuga att ha samkväm i vid dåligt väder, vidare finns en lillstuga med ett rum med eldningsmöjlighet vid fuktigt väder, i lillstugan finns våningssängar plus en extra gästsäng samt kokplats med gasolspis och gasolkylskåp dock inget färskvatten.

Vårstädning med eftersmak

I lördags var det vårstädning på Björnö. Vädret var bra, vindarna var bra men deltagandet var bedrövligt. Förutom hamnfogdarna kom Hasse och Merike. Med tanke på det låga deltagarantalet blev det inte så mycket gjort. Flytbryggan är på plats, bastun är på plats och dassen är städade. Normalt sett brukar saker repareras,ved huggas,  stranden rensas och, då grisarna gått hårt åt våran gräsmatta i år, kratta gräsmattan så att det går att klippa. Det känns lite tråkigt för de förtroendevalda att ta hand om Björnö nästan ensamma. Antar att just du hade jättemycket att göra just denna helg och var tvungen att prioritera något annat. Ta nu telefonen och ring hamnfogdarna på Björnö och fråga vad just du kan göra för Björnö. Tack Hasse och Merike för att ni alltid ställer upp.

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Nedan lista de arbeten som är aktuella för stunden. Kontakta alltid hamnfogde innan ni tar ett jobb, det kan ju vara så att det är bokat av någon annan. Telefon till hamnfogde 0705-109355

Följande jobb finns kvar att göra:
Röja skog
Måla flaggstången
Måla dassen
Lägga ut bojar
Djupmätning och vatten mätare fasta bryggan
Egna ideér