Tjejkåsan 2017

Björnös femte Tjej kåsa blir den 4-5 november. Vi kommer att träffas vid Lövhagens brygga kl 09:00 för att sedan åka över till Björnö.

Alla deltagare tar med sig egen frukost och det man vill dricka under helgen. Lunch, Middag och kvällsfika köper vi in gemensamt.

Självkostnadspris för mat och aktiviteter blir cirka 300:- /person. Vi avslutar runt 10 på söndagsmorgonen (tid för hemkomst kan ändras beroende på väder och vind).

Om ni vill följa med på denna roliga helg så skicka ett mail till:

Vi har begränsat med platser eftersom alla vill sova inomhus. (ca 15 pers)071

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Nedan lista de arbeten som är aktuella för stunden. Kontakta alltid hamnfogde innan ni tar ett jobb, det kan ju vara så att det är bokat av någon annan. Telefon till hamnfogde 0709-154099

Följande jobb finns kvar att göra:
Röja skog
Måla flaggstången
Måla dassen
Lägga ut bojar
Djupmätning och vatten mätare fasta bryggan
Egna ideér

Hamnfogde: Mikael Ruda