Kräftköret 2017...

Kräftköret 2017 blev en rafflande kappsegling med 6 båtar på startlinjen och absolut ingen vind. I vanlig ordning kom vinden och det blev race. Med tanke på att det var total stilltje vid start sattes handikappsystemet SRS på sätt och vis ur spel, för då vinden kom var ju alla båtar på samma plats. Ändå segrade Tobias och Josefin Gustavsson med en Express över betydligt större och snabbare båtar. Snacka om prestation. Stort grattis till Team Flax !!!!

1:a Josefin & Tobias Gustavsson

2:a Tony Tupparainen

3:a Petra Evertsson

4:a Henric Endoff

5:a Christer Johansson

6:a Kjell Sandberg

Som traditionen bjuder blev det sen kräftskiva till långt in på småtimmarna.

IMG 4526IMG 4504IMG 4540

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Nedan lista de arbeten som är aktuella för stunden. Kontakta alltid hamnfogde innan ni tar ett jobb, det kan ju vara så att det är bokat av någon annan. Telefon till hamnfogde 0709-154099

Följande jobb finns kvar att göra:
Röja skog
Måla flaggstången
Måla dassen
Lägga ut bojar
Djupmätning och vatten mätare fasta bryggan
Egna ideér

Hamnfogde: Mikael Ruda