Klubbholmen Björnö

DSC_0029

Björnö är klubbens gemensamma sommarparadis ca 8nm från Skansholmen och S/V om Oaxen, där träffas många, både medlemmar och gästande båtfamiljer .

Klubben disponerar barnvänligt bad samt storstuga att ha samkväm i vid dåligt väder, vidare finns en lillstuga med ett rum med eldningsmöjlighet vid fuktigt väder, i lillstugan finns våningssängar plus en extra gästsäng samt kokplats med gasolspis och gasolkylskåp dock inget färskvatten.

Kräftköret 2017

Lördag 12 augusti är det dags för Kräftköret. OBKs klassiska seglingstävling på Björnö. Tävlingen är öppen för alla och anmälningsavgiften är gratis. Skepparmöte kl 10.00 och första start kl 12.00. Efter racet är det kräftskiva.Alla är välkomna !!! 

 

En gammal tradition är att hålla skärgårdens största lotteri i samband med middagen. Om ni har saker som kan fungera som priser i lotteriet (allt från pingisbollar till Princes 65) tar festkommitte'n tacksamt emot detta. Lämnas i klubbstugan.KK20151

Arbeten Björnö

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Nedan lista de arbeten som är aktuella för stunden. Kontakta alltid hamnfogde innan ni tar ett jobb, det kan ju vara så att det är bokat av någon annan. Telefon till hamnfogde 0705-109355

 

 

Följande jobb finns kvar att göra:
Röja skog
Måla flaggstången
Måla dassen
Lägga ut bojar
Djupmätning och vatten mätare fasta bryggan
Egna ideér

Hamnfogdar Björnö

Hamnfogde: Stefan Andersson

Vice Hamngode: Kenneth Schou