Midsommar, bilderna...

Det har i vanlig ordning firats midsommar på Björnö. I ett i övrigt regningt Sverige var det ett fantastiskt väder på Björnö. Regnet hade den goda smaken att inte komma förän på kvällen vilket gjorde att det blev partaj i storsugan till småtimmarna. Som vanligt, en fantastikst trevlig midsommar på Björnö.

IMG 3608IMG 3613IMG 3617IMG 3618IMG 3619Resized 20170623 192608

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Nedan lista de arbeten som är aktuella för stunden. Kontakta alltid hamnfogde innan ni tar ett jobb, det kan ju vara så att det är bokat av någon annan. Telefon till hamnfogde 0709-154099

Följande jobb finns kvar att göra:
Röja skog
Måla flaggstången
Måla dassen
Lägga ut bojar
Djupmätning och vatten mätare fasta bryggan
Egna ideér

Hamnfogde: Mikael Ruda