Midsommar, bilderna...

Det har i vanlig ordning firats midsommar på Björnö. I ett i övrigt regningt Sverige var det ett fantastiskt väder på Björnö. Regnet hade den goda smaken att inte komma förän på kvällen vilket gjorde att det blev partaj i storsugan till småtimmarna. Som vanligt, en fantastikst trevlig midsommar på Björnö.

IMG 3608IMG 3613IMG 3617IMG 3618IMG 3619Resized 20170623 192608

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355