Höststädning Björno

Lördag 24/9 kl 10.00 är det höstfixardag på Björnö. Det finns gott om arbete För många medlemmar är det nästan sista chansen att få ihop sina obligatoriska arbetstimmar. Man måste inte komma med egen båt. Upphämtning av sker även från Lövhagens brygga. Ring 070-9154099 så dyker Kapten Ruda upp med Björnö Taxi. Hjärtligt Välkommen !

dsc 1734 c

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Nedan lista de arbeten som är aktuella för stunden. Kontakta alltid hamnfogde innan ni tar ett jobb, det kan ju vara så att det är bokat av någon annan. Telefon till hamnfogde 0709-154099

Följande jobb finns kvar att göra:
Röja skog
Måla flaggstången
Måla dassen
Lägga ut bojar
Djupmätning och vatten mätare fasta bryggan
Egna ideér

Hamnfogde: Mikael Ruda