Midsommar på Björnö

En fantastisk midsommar helg som startade med några droppar regn på torsdag kvällen och som kulminerade på lördagen med temperaturer som påminde om Kroatien. Det kändes verkligen som sommar och sol. 72 personer var vi på midsommarafton.

Midsommar 2016 1Midsommar 2016 2

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355