Tjejkåsan 2015

Björnös fjärde Tjej kåsa blir den 7-8 november. Vi kommer att träffas vid Lövhagens brygga kl 08:30 för att sedan åka över till Björnö.

Alla deltagare tar med sig egen frukost och det man vill dricka under helgen. Lunch, Middag och kvällsfika köper vi in gemensamt.

Självkostnadspris för mat och aktiviteter blir cirka 300:- /person. Vi avslutar runt 10 på söndagsmorgonen.

Om ni vill följa med på denna roliga helg så skicka ett mail till:

Vi har begränsat med platser eftersom alla vill sova inomhus. (ca 15 pers)

kasan2015

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355