click here DSC_0029

http://thehighlandhome.org/index.php?rest_route=/oembed/1.0/embed Björnö är klubbens gemensamma sommarparadis ca 8nm från Skansholmen och S/V om Oaxen, där träffas många, både medlemmar och gästande båtfamiljer .

see url Klubben disponerar barnvänligt bad samt storstuga att ha samkväm i vid dåligt väder, vidare finns en lillstuga med ett rum med eldningsmöjlighet vid fuktigt väder, i lillstugan finns våningssängar plus en extra gästsäng samt kokplats med gasolspis och gasolkylskåp dock inget färskvatten.

Tjejkåsan 2015

Björnös fjärde Tjej kåsa blir den 7-8 november. Vi kommer att träffas vid Lövhagens brygga kl 08:30 för att sedan åka över till Björnö.

Alla deltagare tar med sig egen frukost och det man vill dricka under helgen. Lunch, Middag och kvällsfika köper vi in gemensamt.

Självkostnadspris för mat och aktiviteter blir cirka 300:- /person. Vi avslutar runt 10 på söndagsmorgonen.

Om ni vill följa med på denna roliga helg så skicka ett mail till:

Vi har begränsat med platser eftersom alla vill sova inomhus. (ca 15 pers)

kasan2015

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Nedan lista de arbeten som är aktuella för stunden. Kontakta alltid hamnfogde innan ni tar ett jobb, det kan ju vara så att det är bokat av någon annan. Telefon till hamnfogde 0705-109355

Följande jobb finns kvar att göra:
Röja skog
Måla flaggstången
Måla dassen
Lägga ut bojar
Djupmätning och vatten mätare fasta bryggan
Egna ideér