Inbjudan Kräftköret 2015

I en båtklubb med anor finns många fina traditioner, och den finaste av dem alla är Kräftköret. 15 augusti på Björnö. Vi börjar med en seglingstävling där alla kan vara med. Tävlingen arrangeras med ett handikappsystem vilket innebär att alla har möjlighet att placera sig. Skepparmötet är kl 10.00 och den av klubbens medlemmar, som först passerar målinjen blir klubbmästare. Tävlingen är öppen för alla. På kvällen kör vi en kräftskiva på bryggan där alla är välkomna.

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Nedan lista de arbeten som är aktuella för stunden. Kontakta alltid hamnfogde innan ni tar ett jobb, det kan ju vara så att det är bokat av någon annan. Telefon till hamnfogde 0705-109355

Följande jobb finns kvar att göra:
Röja skog
Måla flaggstången
Måla dassen
Lägga ut bojar
Djupmätning och vatten mätare fasta bryggan
Egna ideér