Inbjudan Kräftköret 2015

I en båtklubb med anor finns många fina traditioner, och den finaste av dem alla är Kräftköret. 15 augusti på Björnö. Vi börjar med en seglingstävling där alla kan vara med. Tävlingen arrangeras med ett handikappsystem vilket innebär att alla har möjlighet att placera sig. Skepparmötet är kl 10.00 och den av klubbens medlemmar, som först passerar målinjen blir klubbmästare. Tävlingen är öppen för alla. På kvällen kör vi en kräftskiva på bryggan där alla är välkomna.

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355