Klubbholmen Björnö

DSC_0029

Björnö är klubbens gemensamma sommarparadis ca 8nm från Skansholmen och S/V om Oaxen, där träffas många, både medlemmar och gästande båtfamiljer .

Klubben disponerar barnvänligt bad samt storstuga att ha samkväm i vid dåligt väder, vidare finns en lillstuga med ett rum med eldningsmöjlighet vid fuktigt väder, i lillstugan finns våningssängar plus en extra gästsäng samt kokplats med gasolspis och gasolkylskåp dock inget färskvatten.

Inbjudan Kräftköret 2015

I en båtklubb med anor finns många fina traditioner, och den finaste av dem alla är Kräftköret. 15 augusti på Björnö. Vi börjar med en seglingstävling där alla kan vara med. Tävlingen arrangeras med ett handikappsystem vilket innebär att alla har möjlighet att placera sig. Skepparmötet är kl 10.00 och den av klubbens medlemmar, som först passerar målinjen blir klubbmästare. Tävlingen är öppen för alla. På kvällen kör vi en kräftskiva på bryggan där alla är välkomna.

IMG 5580

Arbeten Björnö

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355

Hamnfogdar Björnö

Hamnfogde: Ulf Bohman 070-820 28 99

Vice Hamngode: Thomas Palmqvist 070-552 06 47