Matsedel

Nu är matsedeln klar till restaurangen på Björnö på Lördag 10/7

Förrätt: Vildsvinsrulle m mynta-melon i limeyoghurt

Varmrätt: Gourmet-grillspett m fläskfile-kuckling-bacon, marinerat i chili-vitlök-balsamvinäger serveras med ljummen färskpotatissallad

Dessert: Rabarberpaj med en hemlig sås

Restaurangen finns i storstugan på Björnö och håller öppet mellan 14.00 - 20.00

Missa nu inte detta unika tillfälle, då det förmodligen är enda gången i världshistorien det kommer att vara riktig restaurang på Björnö.

Björnö Taxi kör som vanligt (0705-270113)

Baren öppnar 18.00, och flyttar upp till storstugan i samband med att Oaxens Rockklubb börjar spela, kl 21.00

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355