Klubbholmen Björnö

DSC_0029

Björnö är klubbens gemensamma sommarparadis ca 8nm från Skansholmen och S/V om Oaxen, där träffas många, både medlemmar och gästande båtfamiljer .

Klubben disponerar barnvänligt bad samt storstuga att ha samkväm i vid dåligt väder, vidare finns en lillstuga med ett rum med eldningsmöjlighet vid fuktigt väder, i lillstugan finns våningssängar plus en extra gästsäng samt kokplats med gasolspis och gasolkylskåp dock inget färskvatten.

Matsedel

Nu är matsedeln klar till restaurangen på Björnö på Lördag 10/7

Förrätt: Vildsvinsrulle m mynta-melon i limeyoghurt

Varmrätt: Gourmet-grillspett m fläskfile-kuckling-bacon, marinerat i chili-vitlök-balsamvinäger serveras med ljummen färskpotatissallad

Dessert: Rabarberpaj med en hemlig sås

Restaurangen finns i storstugan på Björnö och håller öppet mellan 14.00 - 20.00

Missa nu inte detta unika tillfälle, då det förmodligen är enda gången i världshistorien det kommer att vara riktig restaurang på Björnö.

Björnö Taxi kör som vanligt (0705-270113)

Baren öppnar 18.00, och flyttar upp till storstugan i samband med att Oaxens Rockklubb börjar spela, kl 21.00

Arbeten Björnö

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Nedan lista de arbeten som är aktuella för stunden. Kontakta alltid hamnfogde innan ni tar ett jobb, det kan ju vara så att det är bokat av någon annan. Telefon till hamnfogde 0705-109355

 

 

Följande jobb finns kvar att göra:
Röja skog
Måla flaggstången
Måla dassen
Lägga ut bojar
Djupmätning och vatten mätare fasta bryggan
Egna ideér

Hamnfogdar Björnö

Hamnfogde: Stefan Andersson

Vice Hamngode: Kenneth Schou