Kräftköret 2010

Egentligen borde det vara bindesträck mellan kräft och kör, och i omvänd ordning. Först kör vi, sen äter vi kräftor. 14/8, skepparmöte kl 11.00. En enkel lystävling (finns att läsa mer om på kappseglings sidan). Givetvis går det bra att komma ut med vad som helst som flyter. De som inte själv har segelbåt kan om de så vill segla med andra medlemmar.

kkoret2009_4

I vanlig ordning kommer "Björnö Taxi" att köra över de som inte kommer med egen båt. Parkera på Lövhagen och ring 0705-270113. Kräftor och dryck tar du med dig själv och jag lovar, det blir fint väder och studie av soluppgången. //Hamnfogden

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355