Klubbholmen Björnö

DSC_0029

Björnö är klubbens gemensamma sommarparadis ca 8nm från Skansholmen och S/V om Oaxen, där träffas många, både medlemmar och gästande båtfamiljer .

Klubben disponerar barnvänligt bad samt storstuga att ha samkväm i vid dåligt väder, vidare finns en lillstuga med ett rum med eldningsmöjlighet vid fuktigt väder, i lillstugan finns våningssängar plus en extra gästsäng samt kokplats med gasolspis och gasolkylskåp dock inget färskvatten.

Kräftköret 2010

Egentligen borde det vara bindesträck mellan kräft och kör, och i omvänd ordning. Först kör vi, sen äter vi kräftor. 14/8, skepparmöte kl 11.00. En enkel lystävling (finns att läsa mer om på kappseglings sidan). Givetvis går det bra att komma ut med vad som helst som flyter. De som inte själv har segelbåt kan om de så vill segla med andra medlemmar.

kkoret2009_4

I vanlig ordning kommer "Björnö Taxi" att köra över de som inte kommer med egen båt. Parkera på Lövhagen och ring 0705-270113. Kräftor och dryck tar du med dig själv och jag lovar, det blir fint väder och studie av soluppgången. //Hamnfogden

 

Arbeten Björnö

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Nedan lista de arbeten som är aktuella för stunden. Kontakta alltid hamnfogde innan ni tar ett jobb, det kan ju vara så att det är bokat av någon annan. Telefon till hamnfogde 0705-109355

 

 

Följande jobb finns kvar att göra:
Röja skog
Måla flaggstången
Måla dassen
Lägga ut bojar
Djupmätning och vatten mätare fasta bryggan
Egna ideér

Hamnfogdar Björnö

Hamnfogde: Stefan Andersson

Vice Hamngode: Kenneth Schou