Klubbholmen Björnö

DSC_0029

Björnö är klubbens gemensamma sommarparadis ca 8nm från Skansholmen och S/V om Oaxen, där träffas många, både medlemmar och gästande båtfamiljer .

Klubben disponerar barnvänligt bad samt storstuga att ha samkväm i vid dåligt väder, vidare finns en lillstuga med ett rum med eldningsmöjlighet vid fuktigt väder, i lillstugan finns våningssängar plus en extra gästsäng samt kokplats med gasolspis och gasolkylskåp dock inget färskvatten.

Tyskt intresse för Björnö

När jag var ute på Björnö i helgen passade jag på att prata med två tyskar som besökte ön. Det visade sig att det finns en tysk "Stockholms skärgårds guide" och att Björnö var med i den. Passade på att blädra lite och det var Skansholmen, Björnö, Fifång och Trosa som fanns beskrivna. Inte konstigt att det är så många tyska gäster på Björnö. Björnö ist ein netter Hafen.
IMG_4604

IMG_4603

Arbeten Björnö

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355

Hamnfogdar Björnö

Hamnfogde: Ulf Bohman 070-820 28 99

Vice Hamngode: Thomas Palmqvist 070-552 06 47