Tyskt intresse för Björnö

När jag var ute på Björnö i helgen passade jag på att prata med två tyskar som besökte ön. Det visade sig att det finns en tysk "Stockholms skärgårds guide" och att Björnö var med i den. Passade på att blädra lite och det var Skansholmen, Björnö, Fifång och Trosa som fanns beskrivna. Inte konstigt att det är så många tyska gäster på Björnö. Björnö ist ein netter Hafen.

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Nedan lista de arbeten som är aktuella för stunden. Kontakta alltid hamnfogde innan ni tar ett jobb, det kan ju vara så att det är bokat av någon annan. Telefon till hamnfogde 0705-109355

Följande jobb finns kvar att göra:
Röja skog
Måla flaggstången
Måla dassen
Lägga ut bojar
Djupmätning och vatten mätare fasta bryggan
Egna ideér