Arbetsdag Björnö

Lördag 25/9 kl 10.00 kör vi en arbetsdag på Björnö. Vi ska städa alla utrymmen, ta upp flytbryggan och påbörja renoveringen av den fasta bryggan. Arbete på Björnö avräknas från din arbetsplikt. Om du inte tar egen båt ut går det att komma över via Lövhagen med Björnö Taxi, tel 0705-.270113. Det är bra om du hör av dig innan då vi bjuder på sedvanlig lunch.

// Hamnfogden

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355