Arbetsdagen 25/9

Trots rapporter om hällregn blev det sol och fint väder som gällde på Björnö  i helgen. 22 personer kom och arbetetade hårt. Det fanns en del saker som skulle hinnas med. Flytbryggan användes som transportmedel för att få över material till reparationen av den fasta bryggan. Det är ju som bekant inte helt enkelt att bygga på en ö. Därefter användes flytbryggan som arbetsplattform vid reparationer av spången ut till flytbryggan. Rivning av den fasta delen färdigställdes och allt material eldades upp.

img_4757

Intressant att ungdommarna arbetatade så hårt, det finns hopp för framtiden.

img_4779

Gemensam lunch serverades i storstugan/restaurangen. Gulaschsoppa med tillbehör.

Framåt eftermiddagen kom den utlovade nordan 10m/s och därför blev hamnfogden med familj ensamma kvar på ön, för att sova i lillstugan. Båten hade lämnats kvar på Skansholmen pga tekniska bekymmer. Tack till alla som kom, trots meterologens kraxande. Det blev en trevlig dag

.img_4780

img_4801

// Hamnfogden