Klubbholmen Björnö

DSC_0029

Björnö är klubbens gemensamma sommarparadis ca 8nm från Skansholmen och S/V om Oaxen, där träffas många, både medlemmar och gästande båtfamiljer .

Klubben disponerar barnvänligt bad samt storstuga att ha samkväm i vid dåligt väder, vidare finns en lillstuga med ett rum med eldningsmöjlighet vid fuktigt väder, i lillstugan finns våningssängar plus en extra gästsäng samt kokplats med gasolspis och gasolkylskåp dock inget färskvatten.

Björnöbryggan del 2

Tidig morgon träffades 6 medlemmar för att påbörja arbetet med att bygga grund för den nya bryggan. Cementring a 450kg skulle transporteras över till ön och kompletterande pålar, granar i skogen, skulle fällas och skickas ner i dyn. Lätt som en plätt, om man jämför med att bygga pyramiderna i Egypten. 6 man var vi och körde ett 8 timmars pass. Det var en riktigt trevlig dag.

BJ10

bj13

Arbeten Björnö

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355

Hamnfogdar Björnö

Hamnfogde: Ulf Bohman 070-820 28 99

Vice Hamngode: Thomas Palmqvist 070-552 06 47