Björnö Bryggan

I år börjar vi aktiviteterna med att bygga brygga. Som ni kommer ihåg rev vi yttre bryggan i höstas. Nu är det dags att bygga upp en ny.

14/5  Börjar vi med att regla upp och om vi hinner, lägga däcket. Helgen efter 21/5 är det städdag på Björnö och förutom att göra allt det där andra som vi brukat göra, gör vi även klart det sista på bryggan. Denna dag har vi även gemensam lunch för alla som arbetar. I vanlig ordning går det färja från Lövhagen över till Björnö. Om du inte tar egen båt är det inget hinder för att inte delta. Ring och boka upp med mig så jag vet att vi har folk. Det kommer att gå åt mycket folk.

//Hamnfogden (0705-270113)

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Nedan lista de arbeten som är aktuella för stunden. Kontakta alltid hamnfogde innan ni tar ett jobb, det kan ju vara så att det är bokat av någon annan. Telefon till hamnfogde 0705-109355

Följande jobb finns kvar att göra:
Röja skog
Måla flaggstången
Måla dassen
Lägga ut bojar
Djupmätning och vatten mätare fasta bryggan
Egna ideér