Klubbholmen Björnö

DSC_0029

Björnö är klubbens gemensamma sommarparadis ca 8nm från Skansholmen och S/V om Oaxen, där träffas många, både medlemmar och gästande båtfamiljer .

Klubben disponerar barnvänligt bad samt storstuga att ha samkväm i vid dåligt väder, vidare finns en lillstuga med ett rum med eldningsmöjlighet vid fuktigt väder, i lillstugan finns våningssängar plus en extra gästsäng samt kokplats med gasolspis och gasolkylskåp dock inget färskvatten.

Björnö Bryggan

I år börjar vi aktiviteterna med att bygga brygga. Som ni kommer ihåg rev vi yttre bryggan i höstas. Nu är det dags att bygga upp en ny.

14/5  Börjar vi med att regla upp och om vi hinner, lägga däcket. Helgen efter 21/5 är det städdag på Björnö och förutom att göra allt det där andra som vi brukat göra, gör vi även klart det sista på bryggan. Denna dag har vi även gemensam lunch för alla som arbetar. I vanlig ordning går det färja från Lövhagen över till Björnö. Om du inte tar egen båt är det inget hinder för att inte delta. Ring och boka upp med mig så jag vet att vi har folk. Det kommer att gå åt mycket folk.

 

//Hamnfogden (0705-270113)

Arbeten Björnö

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355

Hamnfogdar Björnö

Hamnfogde: Ulf Bohman 070-820 28 99

Vice Hamngode: Thomas Palmqvist 070-552 06 47