Klubbholmen Björnö

DSC_0029

Björnö är klubbens gemensamma sommarparadis ca 8nm från Skansholmen och S/V om Oaxen, där träffas många, både medlemmar och gästande båtfamiljer .

Klubben disponerar barnvänligt bad samt storstuga att ha samkväm i vid dåligt väder, vidare finns en lillstuga med ett rum med eldningsmöjlighet vid fuktigt väder, i lillstugan finns våningssängar plus en extra gästsäng samt kokplats med gasolspis och gasolkylskåp dock inget färskvatten.

Städdag 21/5 på Björnö

På lördag är det den traditionsenliga städdagen på Björnö, då vi i vanliga fall brukar putsa och feja på våran härliga klubbö. I år blir det lite anorlunda då vi ju har ett bryggbygge pågående. Tanken är att bryggbygget kommar att färdigställas till den grad att bryggan kommer att kunna användas som brygga, när dagen är slut. Det kommer att gå åt en hel del folk till att skruva trall. Ta med egen skruvdragare !!! Självklart kommer vi också att städa stugorna och området. Under onsdags kvällen, 18/5, kommer vi att dra ut nya flytbryggor till ön. Orsaken är helt enkelt att vi måste se till att det finns förtöjningsmöjligheter för alla er som tänker komma och hjälpa till. Pga bryggbygget och extremt lågvatten finns det endast begränsad möjlighet till förtöjning på den fasta delen under denna dag. Som traditionen bjuder kommer klubben att stå för lunch i form av sill + potäter. Ring eller maila mig så att vi kan planera hur mycket mat som ska lagas.

Björnö Taxi är i tjänst och nås på telefonnummer 0705-270113

Vi kör igång klockan 10.00 (är du morgonpigg så går det bra att starta tidigare, vi har mycket att göra)

 

//Hamnfogden

DSC_0804

Arbeten Björnö

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355

Hamnfogdar Björnö

Hamnfogde: Ulf Bohman 070-820 28 99

Vice Hamngode: Thomas Palmqvist 070-552 06 47