Björnö bryggan klar

Nu är bryggan på Björnö helt färdig. Några bilder på konstverket finns inte, det var mörkt när vi var klara. Med mycket stor sannolikhet är Björnö bryggan den snyggaste bryggan i hela Stockholms skärgård. På lördag blir det officiell invigning, under Poker Run, av ordförande Mikael Ruda. Tack till alla medlemmer som har varit med och skapat denna läckerhet.

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355