Björnö bryggan klar

Nu är bryggan på Björnö helt färdig. Några bilder på konstverket finns inte, det var mörkt när vi var klara. Med mycket stor sannolikhet är Björnö bryggan den snyggaste bryggan i hela Stockholms skärgård. På lördag blir det officiell invigning, under Poker Run, av ordförande Mikael Ruda. Tack till alla medlemmer som har varit med och skapat denna läckerhet.

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Nedan lista de arbeten som är aktuella för stunden. Kontakta alltid hamnfogde innan ni tar ett jobb, det kan ju vara så att det är bokat av någon annan. Telefon till hamnfogde 0705-109355

Följande jobb finns kvar att göra:
Röja skog
Måla flaggstången
Måla dassen
Lägga ut bojar
Djupmätning och vatten mätare fasta bryggan
Egna ideér