Klubbholmen Björnö

DSC_0029

Björnö är klubbens gemensamma sommarparadis ca 8nm från Skansholmen och S/V om Oaxen, där träffas många, både medlemmar och gästande båtfamiljer .

Klubben disponerar barnvänligt bad samt storstuga att ha samkväm i vid dåligt väder, vidare finns en lillstuga med ett rum med eldningsmöjlighet vid fuktigt väder, i lillstugan finns våningssängar plus en extra gästsäng samt kokplats med gasolspis och gasolkylskåp dock inget färskvatten.

Kräftköret

kkoret2009_4Nu till helgen är det dags för OBKs klubbmästerskap. I år verkar vi bli ganska många deltagare. 15 st segelbåtare har svarat att de kommer, om inte himmlen har ramlat ner. Till de har vi en hel del motorbåtar. Det kommer mao att bli en superhelg på Björnö i helgen. Stafettpinnen vad det gäller "Rogers Bar" har denna gången hamnat på Ulf Julisson, som kommer att stå för detta. Vi kommer att ha officiell invigning av grillen, lotterier och aktiviteter för barn.  Eftersom vi kommer att bli en del båtar kommer det att behövas en hel del akterförtöjningar. Hamnfogde finns på plats och anvisar förtöjning. Är det någon som saknar besättning så finns det folk att tillgå på Björnö. Glöm inte det viktigaste, TA MED KRÄFTOR !!! 

Välkomna  //Hamnfogden

Arbeten Björnö

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355

Hamnfogdar Björnö

Hamnfogde: Ulf Bohman 070-820 28 99

Vice Hamngode: Thomas Palmqvist 070-552 06 47