Höststädning

Säsongen börjar närma sig sitt slut och Björnö är i behov av lite omvårdnad. 17/9 kl 9:30 träffas vi på Björnö för att:

• Montera rör till nya flytbryggan
  • Montera krok och hänga fasta bryggan i berget, över vintern
  • Klippa vass
  • Städa dass
  • Permanentmontera Björnö skylten
  • Måla flaggstången
  • Städa verktygsboden
  • Sanera runt och under lillstugan

Eftersom vi bjuder på lunch är det obligatorisk föranmälan till hamnfogden.

Varmt välkomna // Hamnfogden

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355