Novemberkåsan

Det är dags att anmäla sig till Novemberkåsan 2011 !  En härlig helg i skärgården, under den årstid då vi normalt sitter hemma och tittar på Idol. Lördag 26/11 träffas vi klockan 09.00 vid Lövhagens brygga för transport över till Björnö. Vi kommer att skjuta med massor av vapen. Dagen avslutas med ett klubmästerskap i lerduveskytte. Vi äter, sover och myser i storsugan. Det bli gemensamma måltider och en helg med mat och amunition brukar kosta ca 300:-.  Avslutning är ca 10.00 på söndagsmorgonen. Låter detta som en fantastisk helg ? Ring då och anmäl dig till Hamnfogde Björnö, på telefon 0705-270113. Vi har begränsat med platser eftersom alla vill sova innomhus. (ca 15 pers)

NK_6

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355