Vår arbetsdag

Lördag 19 Maj kl 10:00 kör vi igång med de arbeten som behövs för att iordningställa våran fina klubbholme inför säsongen. Det finns arbete för alla som kommer ut och i vanlig ordning bjuder vi på lunch. Därför är det bra om ni talar om för mig hur många ni blir. De arbeten som ska göras är:

• Färdigställande av flytbryggan. Montera de rör som inte monterades i höstas
  • Byta några plankor i bryggan som går till flytbryggan
  • Ny landgång i anslutning till ovanstående brygga (har flytit iväg under vintern)
  • Ta hand om vindfällor
  • Byta ut plankor i nya bryggan som har blivit skadade i samband med grillning
  • Byta vindskivor och påbörja målning av storstugan
  • Fixa dassen, lillstugan, kånka fram grillen................................

Vad det gäller vindfällor så tar du med egen såg om du känner att du har kunskaper om trädhantering. Övrigt som är bra att ha med är skruvdragare och käder anpassed för målning.

För den som snabbt som attan vill jobba av sina arbetstimmar för säsongen så kommer det gå bra att boka på sig målar jobb. Vi kan bara göra första strykningen den 19/5.

Hjärtligt välkomna / Hamnfogdarna

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355