Kräftköret 2012

IMG_0475

Som alltid, detta datum, blev det solsken. Konstigt egentligen då utsikterna för ett soligt kräftköret kändes avlägset en sommar som denna. Efter kappseglingen och det obligatoriska eftersnacket var det dags för årets kräftskiva. Med hjälp av familjen särås bar så fanns det bränsle att hålla på till småtimmarna. En mycket trevlig tillställning !!!!! Om hur det gick i kappseglingen kan du läsa här.

// Mikael Jakobsson / Hamnfogde Björnö

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355