Tjej Kåsan 2012

Björnös första Tjej kåsan blir den 10 november. Vi kommer att träffas vid Lövhagens brygga kl 08:30 för att sedan ro över till Björnö.

Dagen kommer bestå av en trevlig femkamp och under kvällen kommer vi även att ha en liten vinprovning.

Alla deltagare tar med sig egen frukost och det man vill dricka under helgen. Lunch, Middag och kvällsfika fixar vi.

Självkostnadspris för mat och aktiviteter blir cirka 300:- /person. Vi avslutar runt 10 på söndagsmorgonen.

Om ni vill följa med på denna roliga helg så skicka ett mail till:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller till gunilla.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi har begränsat med platser eftersom alla vill sova innomhus. (ca 15 pers)

NK_10

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355