Vårstädning Björnö 2013

I bra väder deltog 14 st. i vårstädningen på Björnö. Åskan mullrade på
fastlandet, västergök gol ifrån Mörkö och regnet såg vi gå över Sorunda. Och
sol hade vi!

DSCN0560Flytbryggan, som vinterisen dragit loss ifrån sina fästen, snickrades ihop i avvaktan på att hamna på rätt plats igen.

DSCN0561Här kommer städpatrullen, som avklarat sina uppgifter.

DSCN0565Och de gamla flytbryggorna sågades upp och blev till kaffeved.

DSCN0566Sedvanlig gemensam lunch.

Vid pennan,
Merike

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355