Bastu

Planeringen av bastun har nu övergått i utförande fas. Vi kommer att börja bygga under V16. Det ska gjutas en brygga och byggas en bastu. Är det så att du är sugen på att arbeta är du välkommen att höra av dig till Micke J eller Hasse Ö. Arbetet ingår i arbetspliktssystemet.

Bastu_skiss

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355